Vergaderen

Vergaderarrangementen De Thermiekbel – Terlet

Wij hebben op de bovenverdieping een mooie vergaderzaal ter beschikking (in een u-opstelling ca. 16 personen) met alle faciliteiten, zoals een beamer, tv-scherm, flip over, internet en hdmi. Daarnaast kunt uw groep voor een break of lunch gebruiken maken van onze prachtige restaurant op de bovenverdieping met een heerlijk balkon met schitterend uitzicht over Terlet en de Veluwe.

Ook kunnen wij voor uw groep een activiteit regelen, zoals een wandel-, fiets- of scootertocht, boogschieten of jeu de boules. Tevens bieden wij via onze partner Veluwe Actief gehele teambuilding programma’s aan, inclusief diner, BBQ of buffet.

Voor meer informatie stuur een email naar info@dethermiekbel.nl of bel naar nr. 06-23910986.

Voorbeeld vergaderprogramma met scootertocht:

09.30-10.00 Inloop € 4,50 p.p.
koffie/thee/zoet hapje

10.00-11.30 Welkom / start programma / vergadering

11.30-11.45 Break € 5,50 p.p.
kof/thee/fris/sap met mini saucijzen

11.45-13.00 Programma / vergadering

13.00-14.00 Lunch €13,50 p.p.
12-uurtje met Italiaanse bol, kaas, salade, br. kroket, tomatensoepje, (karne)melk

14.15-16.30 E-scooter via Veluwe Actief

Op aanvraag
Snackje voor onderweg (appel/flesje water/mars) € 5,00 p.p.

16.30-17.30 Informeel gedeelte met hapje € 8,50 p.p.
Borrelplankjes met warme/koude hapjes, nootjes, olijven, brood met smeersels

Drankjes Op nacalculatie

Zaalhuur (Incl. water/kof/thee/koek/mintjes) € 100,-

Alle hapjes en drankjes zijn exclusief 9% BTW. De zaalhuur is exclusief 21% BTW.

Aan het einde van de dag wordt de bon voor de drankjes afgetekend voor akkoord en daarna wordt de factuur per email naar u toegestuurd.

.

Zaalverhuur

Voor uw lezing, vergadering, verjaardag, bruiloft of andere speciale bijeenkomst bieden wij u verschillende mogelijkheden in het restaurant (beneden en boven) en op het terras.

Ons zijterras en het zaaltje boven zijn uitermate geschikt voor groepen tot ca 25 personen voor uiteenlopende events. Ook kan op bepaalde dagen de gehele locatie worden afgehuurd. Vraag naar de mogelijkheden of kom eens langs! U bent van harte welkom voor een kleine rondleiding en inspriratie. Wij helpen u graag.

Buffetten lunch/diner

Onze koks bereiden voor heerlijke buffetten en bbq's. Wij hebben een ruime keuze uit warm/koud buffet, zoals: Italiaans, Mediterans, bourgondisch en Mexicaans buffet.
Ook serveren wij uitgebreide luchbuffetten en barbecues op onze grote houtkool bbq. Stuur een mail met uw wensen naar info@dethermiekbel.nl voor meer informatie.